PRIJAVE ZA TWO CITIES MARATON SU OTVORENE

Otvorili smo prijave za prvi Two Cities Marathon koji će se održati 26.07.2020. sa startom i ciljem nedaleko od Gradske vijećnice.

Biti drugačiji od ostalih, biti poseban. Smisao je to najljepše maratonske utrke u Bosni i Hercegovini, koja će se ove godine po prvi put održati u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. Želja nam je da iz godine u godinu utrka postane sve veća i sve bolja. Prepustili smo Vam da ovisno o svojoj formi izaberete da li je za Vas maraton ili maratonska štafeta.

Kao sudionici ćete susresti najdivnije ljude - rekreativce kojima je trčanje samo hobi, profesionalne trkače, vjerne navijače koji će biti pored Vas na startnoj liniji. Jednom utrkom upoznati ćete ljepote dva grada Sarajeva i Istočnog Sarajeva.
Napravite promjenu koja iza sebe ima plemenit cilj. Uplatom startnine pomažete razvoj naših mladih perspektivnih atletičara iz cijele Bosne i Hercegovine.
Službenu trkačku majicu Two Cities Marathon dizajnirala su djeca s Down sindromom iz Mostara i Sarajeva. Kupovinom službene trkačke majice pomažete Udruženje DOWNSY Sarajevo.
Obećavamo Vam 42195 metara vrelog asfalta, krvi, znoja, suza...ali suza radosnica.
Odustajanje nije opcija. Idemo naprijed, idemo zajedno.
Voljeli bismo Vas vidjeti 26.07.2020. godine na startnoj liniji prvog izdanja Two Cities Marathon.

Prijavi se na Two Cities Marathon utrku OVDJE.

Podijeli novost