SPONZORI 1st TWO CITIES MARATHON

Posebno smo ponosni što za zlatnog sponzora naše maratonske utrke "TWO CITIES MARATHON" imamo BHTELECOM dd, društveno odgovornu kompaniju koja svojim klijentima uvijek pruža više. Drago nam je da su prepoznali potencijal utrke i nadamo se dugoročnoj suradnji.
Više o našem sponzoru saznajte na: https://www.bhtelecom.ba/ 

Dugogodišnja suradnja sa CARLSBERG BH je PROBABLY najbolja suradnja na svijetu. Neke stvari kao iskreno prijateljstvo su neprocjenjive, hvala vam na tome. Naš ste zlatni partner dijamantnog sjaja.

Da postoji svjetlo na kraju tunela pokazao nam je SANOFI - AVENTIS. Svojom podrškom (donacijom) pomogli su nam da za građane Sarajeva i Istočnog Sarajeva osiguramo besplatne startnine.

Kažu da voda uvijek nađe svoj put, pa je tako i VITINKA pronašla svoj put do nas. Zahvaljujući ovom zlatnom partneru osigurali smo vodu, sokove i energetske napitke za okrepne stanice.

Zahvaljujući podršci koju smo dobili od SECURITAS BH uspjeli smo certificirati stazu maratonske utrke TWO CITIES MARATHON. Stoga narednih 5 godina službeni naziv staze koja vodi kroz Sarajevo i Istočno Sarajevo je "SECURITAS 42K AVENUE".

Sretni smo što za prijatelje utrke imamo IT kompaniju KLIKA, bistro Zdravo, udruženje POMOZI.BA i pekaru MANJA. Hvala vam na podršci.

Uz pomoć Crvenog križa FBiH uspjeli smo da osiguramo sve neophodne higijensko-epidemiološke mjere i uvjete kako bi se utrka uspješno realizirala. Sa svojih 90 volontera, 4 mobilne medicinske ekipe, ambulantnim kolima Crveni križ FBiH nam je jedan od najznačajnijih partnera u organizaciji utrke.

Ekološni osvrt na cijelu priču pruža nam KJKP "RAD" koji je osigurao neophodnu podršku u prikupljanju PET otpada koji će ostati na okrepnim stanicama nakon trkača. Recikliraj i čuvaj okolinu za bolje sutra.

Podijeli novost